fbpx
 • PRESBYOND Laser Blended Vision

  Hetki, jolloin näette hyvin lähelle ja kauas.
  Sen nimissä me teemme parhaamme.

 • PRESBYOND Laser Blended Vision

  Hetki, jolloin näette hyvin lähelle ja kauas.
  Sen nimissä me teemme parhaamme.

 • PRESBYOND Laser Blended Vision

  Hetki, jolloin näette hyvin lähelle ja kauas.
  Sen nimissä me teemme parhaamme.

 • PRESBYOND Laser Blended Vision

  Hetki, jolloin näette hyvin lähelle ja kauas.
  Sen nimissä me teemme parhaamme.

shape

PRESBYOND® Laser Blended Vision

icon

Parantaa näköä ja taistelee tehokkaasti iän aiheuttamaa näön huononemista vastaan.

icon

Antaa mahdollisuuden silmälaseista vapautumiseen turvallisesti, tarkalla leikkauksella ja näin saatte täydellisen näön.

icon

PRESBYOND Laser Blended Vision on tällä hetkellä maailman johtava ikämuutoksia korjaava lasertoimenpide.

icon

PRESBYOND Laser Blended Vision teknologia sopii erinomaisesti 40-60-vuotiaille potilaille.

icon

Miellyttävän yksilöllisen lasertoimenpiteen suunnittelussa yhdistetään todistetusti miellyttävä toimenpide ja Carl Zeissin kehittämän laserin erinomaiset tulokset.

Ei enää silmälaseja ja piilolinssejä!
Varaa aika jo tänään!

name
email
cell

Ota yhteyttä:
Osoite: Elizabetes 75 - 2. этаж, Rīga, Latvija

Puhelin: +371 67 217 317
Puhelin: +371 20 01 69 68
Faksinumero: +371 67 217 318
Sähköposti: [email protected]

image

Sopii melkein kaikille potilaille

PRESBYOND Laser Blended Vision menetelmän avainominaisuus on se, että potilaat kestävät hoidon todistetusti paremmin kuin muita perinteisiä ikänäön huonontumisen korjaamiseen tarkoitettuja hoitomenetelmiä. Se sopii hyvin 97% iän aiheuttamien näköhäiriöiden hoitoon (vertailun vuoksi, muut menetelmät soveltuvat 59–67% häiriöiden hoitoon). Näön korjaamisen tuloksena saavutetaan erinomainen näöntarkkuus lähelle ja kauas katsoessa. Menetelmä on tehokas myös hajataittoisuuden hoidossa. Presbyond menetelmällä on aikamoinen potentiaali kehittyä enemmän käytetyksi ja hyviä tuloksia antavaksi menetelmäksi kuin mikä tahansa muu hoito.

Kilpailuetu

PRESBYOND Laser Blended Vision-kilpailuetu antaa mahdollisuuden Carl Zeissin MEL® 90-laserin ja CRS-Master diagnostisen laitteen avulla perinteisten lasertoimenpiteiden (LASIK menetelmän) suomien mahdollisuuksien laajentamiseen. Melkein kaikkien potilaiden kohdalla myönteinen vaikutus on siinä, että he voivat jo samana päivänä lukea ilman silmälaseja. PRESBYOND Laser Blended Visionilla on ratkaiseva kilpailuetu muihin ikänäön korjaamiseen tarkoitettuihin menetelmiin nähden.

image
icon

PRESBYOND Laser Blended Vision antaa molempien silmien yksilöllisen hoidon ansiosta erinomaisen näöntarkkuuden lähelle ja kauas katsomisessa. PRESBYOND Laser Blended Vision varmistaa muista näön korjaamisen menetelmistä poiketen hyvän näön myös siirtymävyöhykkeessä. Menetelmä ei aiheuta kliinisten tutkimusten tulosten mukaan minkäänlaista kontrastiherkkyyden menetystä ja säilyttää stereoskooppisen näön tarkkuuden. Menetelmällä ei ole käytännössä mitään sivuvaikutuksia, esim. kaksoiskuvien näkemistä.

icon

PRESBYOND Laser Blended Vision – on fysiologinen ratkaisu, joka sopii erinomaisesti ikänäön haitoista kärsiville potilaille.

icon

PRESBYOND Laser Blended Vision – on tutkittu ja tehokas näön korjausmenetelmä, joka sopii -8,0 D - +2,0 D näön korjaamiseen, myös enintään -2,0 cyl hajataittoisuuden potilaille.

image

Tavanomaisen lasertoimenpiteen toimintaperiaate
("monovision“-teknologia")

Kun potilaalle tulee ongelmia lähellä olevien esineiden näkemisessä, korjataan dominoivan silmän kaukonäön tarkkuutta yleensä niin paljon kuin mahdollista. Toisessa silmässä korjataan lähinäköä, joten potilaan näkö on noin -3,0 D näkö. Toista silmää käytetään siis kauas katsomiseen, toista lukemiseen. Tällä tavalla joutuvat aivot käsittelemään samanaikaisesti kahta eri tavalla tarkkaa kuvaa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että vain noin 60% potilaista pystyy onnistuneesti yhdistämään molemmat kuvat ja saavuttamaan terävän binokulaarisen näön sekä lähelle että kauas. Tämän toimenpiteen läpikäyneillä potilailla säilyy korjaamaton ero keskipitkällä matkalla, nk. epätarkassa vyöhykkeessä. Potilailla saattaa epäselvän kuvan lisäksi syntyä myös muita sivuoireita, mm. kontrastin ja stereoskooppisen näön terävyyden vähentymistä. Potilailla menee enemmän aikaa kahden kuvan yhteen liittämiseen tottumiseen. Tavanomainen monovisio on kompromisseja vaativa korjausmenetelmä, jota monet potilaat eivät kestä.

image

PRESBYOND Laser Blended Vision

On uusi, fysiologisesti optimoitu lasertoimenpiteen menetelmä, jolla saavutetaan parhaat tulokset ikänäköön liittyvästä kaukotaittoisuudesta kärsivillä potilailla. Dominoivan silmän kaukonäkö korjataan tavanomaisen silmän lasertoimenpiteen mukaisella tavalla erinomaiseen tasoon, mutta toiseen silmään jää pieni likinäköisyys, enintään -1,5 D. Tällaisen mikro-monovisionmenetelmän puolesta puhuu ratkaiseva ero: molemman silmän syvyysnäkö paranee. Lasertoimenpiteen ohjelman valmistelussa käytetään huipputeknologiaa edustavia laitteita, joiden avulla voidaan selvittää silmän optiikan kaikkein hienoimmat ominaisuudet, mm. nk. aaltopinta, ja korjata niitä. Toisin sanoen – laite skannaa silmän uniikin optisen ”jäljen”, joka käytetään näön korjaamisen ohjelman valmisteluissa. PRESBYOND Laser Blended Vision on siis täydellisen yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka laaditaan silmien leikkausta edeltävän yksilöllisten ominaisuuksien, myös iän aiheuttamien muutosten tutkimisen tulosten pohjalta. Tämän avulla laaditaan jokaiselle potilaalle nk. siirtymävyöhyke eli kaksi lähellä ja kaukana katsoessa syntyvää kuvaa sulautetaan toisiinsa.

Mitä potilaat kertovat kokemuksistaan

PALAUTE

Varaa vastaanottoaika näön laserleikkauksen konsultaatioon

name
name

Täydellinen yhdistelmä:
Diagnostinen kokonaisuus CRS-Master ja laser MEL 90

image
image
image